Igår

Så hängde jag med Sandra och Leopold till Klågerup, det är där Sandras familg bor.

Vi kom dit vid ett tiden , då satte vi oss typ direkt i deras trädgård med hennes mamma och bror, njöt i solen + att vi alla drack faktsikt lite vin , fira att det var fredag *hihi*

Dagen där var super härlig och det var så länge sedan jag var där hemma så det var kul att träffa hennes familj och snacka en massa skit :)


Vid sex tiden så åt vi god grillad mat som janne hade gjort till oss , sen vid sju så tog jag bussen in till södervärn för att  tysken och tash hämtade mig där, då begav vi oss hem till dem i Höllviken.

Väl där så stack vi hem till Nicole för grillning, jag åt  lite där också :) Sen vid tio så skulle vissa av tjejerna in till stan men jag ,tash, tysken och ida stack hem till ida och satte oss i hennes lilla söta trädgård med lite ljus och drack vin och lyssna på härlig musik.Det var riktigt härligt.


Senare på kvällen hörde älskling av sig och det är så härligt att höra hans röst :) fast att han bara har varit borta en dag så saknar jag honom redan..hårt.. men snart är det måndag och då kommer han hem :)bara han har kul där uppe så blir jag glad.


Jag va väl hemma vid ett nåt sånt men kunde inte somna fören vid halv tre eller nåt sånt hihi...skit störigt när man blir lite pigg när man väl kommer hem.


Så just nu så fick jag sms av älski, han verkar ha det bra däruppe denna dag också:) själv sitter jag och tänker om jag orkar ta  mig in till stan och hämta min cykel vid Sandra ..så segt med att ta bussen in och sen cykla hem för idag är en sån dag när jag bara vill ligga och jäsa i solen :) så jag får dra ut på tiden ang cyklen, får hoppas att den ej är borta när jag väl hämtar den!


Ikväll kommer några av tjejerna som jag var med igår , då ska vi sitta och dricka lite här på annestad och bara njuta av vädret och ha trevligt.


Tudieeellluuuuu


Solig dag :)

ÄNTLIGEN.......Fint väder, det blev ett väldigt stort leende på mina läppar i morse när jag kollade ut genom mina stora fönster :)

Blev ju så att man satte på sig bikinin, gick över till Rosannas och Hubbes trädgård, låt mig säga att det är härligt att  passa deras lgh i  nån vecka till för det blir mycket solande där hemma.Och det som också är bra är att dom bor i huset brevid mitt!

Men iallafall låg där hela dagen , hade det allmänt  lugnt och skönt för mig själv + att det blev lite snack med deras trevliga granne .
Vid 18 tiden så väntade jag in Micke så att vi kunde åka och hyra film och handla middag till oss, som vanligt blev maten god och filmerna lite B.... hihi.... men det är vi vana vid detta laget, huvudsaken är att vi är med varandra :)

Kvällen har varit mycket mysig , nästan precis va Micke tvungen att åka hem för att han ska till STHLM med några killkompisar , vara där tills på måndag och hoppas att  han får kul däruppe. Älskar dig  <3

I morgon så ska jag över till deras trädgård igen med Mia, ligga och sola och bli brun..härligt sen på kvällen kanske det blir Lilla Torg men det återstår att se vad kvällen har att erbjuda !

Sov gott alla.

ha en solig morgon dag


sommarchansen

                      



Idag så har jag varit med Martina(syrran) under dagen , sen så begav vi oss till sommarchansen. Vi var där redan vid fem , det va lite för tidigt *hihi* men Lotta hade sagt att där alltid brukar vara fullt vid den tiden..men men det var trevligt iallafall :)
Vi satte oss vid Lotta och hennes mamma och lite annat folk som Lotta kände.Så flummade vi där lite med dem för att driva tiden till klockan sju.

Alltid trevligt att umgås lite med Martina.Gör det allt för sällan...sånt är livet.
Frida uppträdde och låt mig säga att hon är grym live. Hon kan uppträda , sjunga och är sjukt rolig :)

Va hemma vid nio och sen dess har jag bara tagit det lugnt,pratat lite med älsklingen på msn och sen dök Linn upp en snabbis för att säga hej :)

Nej nu ska jag återgå till att diska.. sjukt tråkigt  : / För det hjälpte inte Martina  till med !!!  

ha de

majsan min vän

hej hej detta är jag som är lotta som ville skriva lite om min kära vän maria karin karlsson.de började på en fest som vi båda var på o där fann vi varann verkligen direkt sen ringde hon upp mig på påskafton o då åkte vi hem till anders där flera andra var.!=)sen har de bara fortsatt o vi är fortf vänner o detta är nu 8 år sen drygt hehe tiden går snabbt.tyvärr umgås vii inte så mycket nu men vi vet alltid vart vi har varann ändå.maria betyder väldigt mycket för mig o kommer alltid att finnas i mitt liv,hon är snäll söt o väldigt rolig, som maria har skrivit här i sin blogg så får vi alltid våra skrattattacker när vi ses haha.alltid lika knasig är hon o säger ibland sånt som majsan inte ska säga.O så mycket vi har hittat på tillsammans o så mycket minne hhaha de är du o jag majsan,vi var partypinglorna nr 1.lite sämre me de nu men nu har vi ju gått o stadgat oss ju så nu kan vi inte vara lika vilda som innan *SKRATT*men de är inte slut än utan vi har många år kvar tillsammans som vi ska hitta på en massa skoj var så säker. jag älskar dig så mycke o du blev som en syster för mig direkt kärlek vid första ögonkastet haha.önskar dig all lycka med micke tyvärr har jag inte träffat honom så många gånger men han verkar vara en guldklimp o jag ser ju hur glad du är för honom så då är jag också glad.de förtjänar du verkligen att ha en kille som bryr sig om dig o älskar dig.nu sitter vi här i soffan o kollar på hairspray vilken du tycker är tråkig,förstår dig inte men alla är vi olika,hihi.lotta har ju semester nu ju så hon bestämde sig för att åka till dig ikväll ren impuls men bara trevligt.ja du jag hade kunnat skriva så mycket mer men känner att då hade jag sutit här tills o morgon bitti.=).ÄLSKAR dig så gumman o kommer alltid att göra. många pussar o kramar din vän för evigt.



Helgen :)

Det har varit en mycket trevlig och rolig helg :)
Började med i fredags  när jag vaknade på morgonen så tog jag Bonnie, cyklade ner till Doghouse på Ribersborg för att klippa hennes klor, det var inte uppskattat från hennes sida.Lät som att hon låg inför döden alltså.Stackars hund.
Cyklade hem igen till Bunkeflo , gick en runda med henne där.
Vid fem nåt så kom Rosanna förbi efter hennes jobb och från ingenstans så fick jag en present av henne från Pilgrim och det var ett par fina örhängen.Hon tyckte att jag förtjäna nåt litet för jag har ställt upp så mycket för henne:)

Sen vid lite över fem så kom Micke hem till mig och då var det snart dax för att att bege oss till min familj.Vi var hembjudna på middag där, det var första gången Micke fick träffa hela min familj som består av mamma,pappa och syster.Var där till halv tolv ungefär och vi hade en mycket trevlig kväll där hemma med god mat och dricka :)
Kommer säkert fler gånger!

I igår (lördag) efter Micke hade kört hem så åkte jag och Rosanna till Malmborgs i Limhamn för att köpa bullar mm till en liten frukost som vi skulle ha hemma hos henne.Och så skulle vi försöka höra runt med folk om dom var sugna på att festa lite hemma hos Rosanna.Men det var en del som ej palla eller så skulle dom till falsterbo horseshow.
Så det sket sig helt och hållet och vi hade ont om pengar för SB.
Istället så hjäpte jag Rosanna med att packa sin resväska för hon beslöt sig för att köra hem till sin familj i Göteborg en dag tidigare istället, det gjorde hon rätt i.
På kvällen så åkte jag och Micke hem till hans arbetskamrat Johan och hans flickvän Maggan, åt middag där och drack en massa. Under kvällen så dök Vicky upp, sen kom Ted och en som heter Kalle , det blev ännu mer dricka , musik och skratt,
Både jag och Vicky försökt få folket att vilja åka till Sb men det va väldigt svårt så det blev att vi hamna på Mazarin , det är ju inte mitt favvo ställe och är fortfarande inte det *hihi* men det var trevligt sällskap , det är ju det viktigaste :)
Micke och jag va hemma ungefär vid halv fyra , vi bädda ner oss i sängen och vi båda somna nog lika snabbt som vi la oss ner.
I morse så tog vi oss hem till Johan för att Micke hade parkerat sin bil där, sen va det raka vägen hem och väl hemma hos mig så bokade vi biobiljetter till Hancock, sen drog Micke hem och jag cykla ner till Limhamn för att sola, sen cykla jag vidare till davidshall för att träffa Madde en liten stund och när jag väl skulle cykla hem då får jag banne mig värsta motvinden , det är inte kul alls. HATAR verkligen det.Hem kom man iallafall, soffan kallade på mig.Hamna där en liten stund innan det var dax igen.varit i stan 3 ggr sammanlagt idag hihi men det va det värt.

Filmen Hancock va grymt bra.. Me like...... Ett måste att ni måste  se kära vänner :)
Will Smith är lika grym som alltid..

Men iallafall så har min helg varit, den har bara varit lyckad.

Ha det super




<3 Mikael


gillar dessa låtarna!

www.youtube.com/watch?v=vEV6837YbnI&NR=1
Den låten är lite deppig hehe... men gillar hennes röst , verkar stå för sina låtar iallafall.



http://www.youtube.com/watch?v=alK2ZO5qA5I&feature=related

Denna är grym som fan.... hihi  tjejen som sjunger dessa låtarna heter  Katy perry



www.youtube.com/watch?v=vEV6837YbnI&NR=1

Han kurt nilsen har ju bara en sån otrolig röst.



www.youtube.com/watch?v=vEV6837YbnI&NR=1

Denna killen vann idol i Danmark , han låter precis som james blunt

Träffade Syrran!

Ja då fick man träffa syrran  en stund under dagen idag efter hennes resa till Ayia Napa. Hon kom hem i natt, tyckte det va rätt skönt att vara hemma också.
Hennes två veckor där var okej sa hon, den första veckan va det ligga på sjukhus pga att hon fick en infektion i foten , va tvungen få dropp mm över ångest *hihi* och sen andra veckan va great  så det är ju bra!

Fick en fin plånbok av henne , den kommer absolut att användas :) Just nu så sitter jag i soffan , kollar på top model och smälter maten.Syrran och jag åt grillad kyckling med broccoli osv så man är ganska mätt för tillfället.

Hoppas på att Älski kommer hit sen ikväll efter han har tränat och allt sånt :)
Ska höra med honom om han hade  kunnat tänka sig att besöka falsterbo horseshow i morgon eller kanske sjöbo marknad bara för att hitta på något trevligt.Eller nån dag i veckan iallafall , men det återstår att se.

Sitter och tänker om man kanske ska dra och sola men jag orkar inte cykla ner till limhamn just nu..men får tänka lite till på det.......

Ha det super duper dunder bra

Jag och Leopold

Idag så åkte jag hem till Sandra och Lilla Leopold för båda jag och Sandra hade tråkigt hihi. så va sjutton vi kan ju hålla varandra sällskap.
Jag kom väl dit vid två tiden , då satte jag igång med att att laga min god maträtt pasta med kyckling och bacon mm den e super god *mumsigt*

Till det så kollade vi på Bee Movie , snackade skit hihi. Sen blev det massa gos med Leopold när han vaknade han e ett litet troll :)

             Så det är jag och Leopold , vi ligger och gosar och den andra bilden e bara en allmän bild på honom.

Nej nu ska jag plocka undan lite i Lgh!

Tudiiiiluuuuu

Spänd :)

på vad som kommer hända i framtiden.


Födelsedags festen hos Emma

Dagen började med att jag åkte in till stan med Lotta , det va väldigt mycket och roligt. Hon och jag får alltid skrattattacker när vi umgås :)
Först så satte vi oss på Jensens, åt lite lunch och det var gott som vanligt sen bar det vidare mot Gustav Adolfs Torg för att jag skulle hitta en present till Emma och Lotta till Johanna!
Själv så köpte jag ett jätte sött linne , skit snygga örhängen till henne :)Plus att jag hittade en klänning till mig.

Vid sju tiden  bar det iväg mot Emme .Micke och jag åkte dit med Victor, vi alla var mega hungriga.Kom dit , det va massa folk..Sjukt trevligt, efter nån timme så va alla på G men det blev ganska kallt så tyvärr fick jag dölja min snygga klänning med en hoodtröja men men..
Micke blev lite rund under fötterna , hade nog allmänt trevligt  alla blev du ganska bra på det :) men efter en viss tid va det bäst för oss att åka hem. 229kr från Klagshamn till Bunkeflo , det e ju bara ett skämt men ikke. stört säger jag alltså.

här är lite bilder sen festen

                                           

Så där va lite bilder sen går dagen. Idag blir det film med älsklingen , pizza eller nåt. och kanske rosanna och oh victor det återstår att se!

nu ska jag gå över till Rosanna iallafall..

ha det bra

pussokram

Fredags kväll!

Ja då var det då fredag :) Idag så har jag passat Bonnie , så hängde jag med mamma till min moster och fikade där lite , sen bar det hem till mig för att lämna av lite saker och sen hängde jag med mamma och pappa hem till dem och åt kräftor och hade allmänt trevligt.

När jag kom hem så lämnade jag Bonnie till Hubbe, så gick jag upp till Mia och Sören, där va jag ett tag, drack en cider och snackade en massa skit :)

Så nu sitter jag i soffan i min ensamhet och kollar på film med levande ljus.Har hyrt 3 st till mig så jag har något att göra denna kväll. hyrde : Suburban Girl , den var sådär lite dryg , sen hyrde jag Dark Water, den satte jag på precis och sen blev det He's the Girl.
Så nu vet ni det *hihi* Men ibland kan det vara rätt skönt att bara vara för sig själv och bara koppla bort alls som har med omvärlden att göra.Bara tänka på sig själv lite :)

Själv så är Älsklingen på Sommar Rock i Svedala med hans kompis Jens och rockar loss till Joddla med Siv och har säkert skit kul ;) Har inte träffat honom sen i söndags , det var bara en snabb visit för han hade jobbat natt, behövde sin sömn.Så jag längtar tills i morgon för då träffar jag honom och det ska bli såååååå kul.

I morgon blir det stan med Lotta , då blir det köpa en present till Emma som vi ska till på kvällen och så får man se om man kanske hittar nåt trevligt till sig själv :)
Nej nu måste jag kolla på filmen  för den verkar väldigt spännande.

Ha en underbar fredag allihopa.

Puss och kram

lite om dagen

Ja vad ska man skriva här..hmm... kommer inte på något speciellt men ändå vill jag skriva något *ler* vill nog bara fylla den nya bloggen :)

Iallafall så sitter jag i min soffa just nu , tar det lugnt efter dagen.Började med ett morgon samtal från Micke när han var på väg hem från jobbet , därefter så gick jag upp för jag skulle iväg med Mia och hennes små 8 veckors chihuahua valpar , som skulle besöka vetrinären innan dom skulle till sina nya ägare !
Dom är ju bara så söta så man ville bara sno med alla hem:)

Sen när jag kom hem så gick jag över till Rosanna och Hubbe , tog en runda med min lilla Bonnie och så lekte hon och jag en del. Om man säger så Bonnie är som min lille vovve också *hihi*
Efter rundan så kom Rosanna över till mig, då satte vi oss i bilen och körde till Jacks i Limhamn , där köpte jag köttbullar med mos och så brommade vi hem till Victor, satt och snackade där lite och hade allmänt trevligt en stund!Körde sedan till Willys i limhamn för rosanna skulle inhandla maten inför kvällen och sen blev det mot bunkeflo mot våra hem..härligt..

Så man har ju gjort lite olika saker under dagens gång..men det är bara kul kuligt.....I morgon är det fredag , det blir en lugn sådan.ska hem till familjen och äta kräftor så  vi tar chansen nu när syrran är på ayia napa :)snälla vi är men hon tål ändå inte det *hihi*sen blir det bara hem , kanske träffa Linn en stund eller något likande.sen på lördag blir det party för hela slanten .emma en tjejkompis ska ha fest så det ser jag framemot :)
Lägger nog upp lite bilder på festen nån dag efter !

Nej nu ska jag in i duschen så man känner sig fräsch när man ska hoppa ner i sängen sin.

Tänker på dig älski, ska sova för dig

puss och kram

dikter

Likt en smekande fjäril
smeker du min kind
lätt,lätt kysser du mitt hår
som en sommarvarm vind
känner din värme så nära
i din trygga stora famn

Dina händer i mina som
alltid för mig i hamn
så håll om mig hårt
låt mig stanna i din kärlek
så känns livet ej så svårt
där utanför vår lilla värld

Låt vår kärlek leva och gro
stanna här livet ut
alltid i våra hjärtan bo
tills vi i mullen vilar



Hope

Hope can be a simple wish
That comes from our hearts
A wish that all our dreams come true
A wish for a brand new start.


Hope can be tender
So gentle and true
Hope is like faith
For both me and you.


Solnedgång över Vättern

Väldigt blandade bilder :)


ny blogg

Ja då har man en ny blogg...............  tack vare för att jag inte kunde logga in på min gamla segt som fan!

så nu får den heta missmissmaria i stället för missmaria. men men det e ju bara en blogg som tur är :)

Min Älskling

Vad kan man säga om honom?

Kan ju börja säga att han är världens underbaraste kille , att jag är lyckligt lottad!
Han finns  där alltid för mig , får mig att skratta , känna mig trygg och han ger så mycket kärlek och lycka. När man är med honom så oroar man sig inte om något.
Det är så en kille ska vara, det finns ont om dem  så tjejer ajabaja han är min ;) *ler*

Hoppas på att det är du och jag i framtiden , tänker faktsikt ofta på det och varje gång jag gör det så ryser jag av lycka.Hoppas du också ser oss två i framtiden!

Längtar tills vi två är under samma tak med lille Texas *hihi*

Maria <3 Mikael

Älskar dig  mer för var dag som går!!!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0