Blandade dagar :)

I onsdags så åkte jag och min syster till Nova Lund för att kolla lite , så åt vi är underbart god lunch där! Vi hittade varsin kavaj riktigt snygg , den är svart  och så är det en sån man viker upp i armarna, undertyget var randigt i vitt och svart . och den satt som smort på både mig och Martina.
På kvällen så skulle vi till Mille i Höllviken  med Sanna, Erika , Snärre , Johan , Mackan, Tash, Tommy ,Vicky, Fille; Sofia, Sandra m.fl och den kvällen blev så bra. hade riktigt kul , goda drinkar, väldigt trevligt sällskap och vi träffade så många vi kände där nere också:)
Dagen efter mådde jag hur bra som helst iallafall för jag tog det lugnt med dom goda drinkarna:) får ju tänka på att det var julafton.Vi var hos morfar och Anita under julafton , det var jätte trevligt , mysigt och himla god mat:) men julmat är gott , speciellt om det var första gången under julen jag åt det, för annars blir jag så trött på det och kan inte äta det. jag var hemma igen vid nio tiden , då hade vi varit borta sen tolv , man var ju ganska trött i huvudet , jag gick hem till Johanna som bor gården brevid mig ,  vi satt , snacka och åt lite godis, sen var jag hemma vid tolv , då var det bums i säng, somna snabbt gjorde jag :)
På fredagen så åkte jag hem till mamma och pappa, åt lite lunch och så umgicks jag med Martina lite , så fick jag en julklapp till av henne , då hade hon köpt ett nytt soffbord till mig :)Det är likadant som det andra mörka jag hade men i vitt istället. Blev så glad för det! tack Martina.
jag ska byta ut mina möbler i vardagsrummet till vitt, för det är så fräscht och snyggt , lgh ser större ut..Så när jag kom hem så byggde jag upp bordet , struva ner det andra, och det blev jätte snyggt!
Så tog jag upp det andra till förrådet, vill inte slänga det!
På kvällen så åkte jag och Emma hem till Nisse , Filip för att dom hade en stor förfest och det var jätte kul, efter vi hade varit där ett tag så åkte vi till lilla torg , satte oss på MY  och där var fullt tryck därinne. träffade på Linus och Ola , det var jätte trevligt. efter MY så stack vi alla till Etage , herregud vad mycket folk men som vi dansa loss. jag var hemma vid kl 05 men det var de värt:)
igår (lördag) så storstäda jag min lgh, slängde kartonger mm sen vid fem tiden kom Vicky hem till mig och då åkte vi och hyrde filmer , köpte kinamat i Limhamn , vilken god mat wow säger jag bara.  vår lördags kväll blev väldigt slapp :) men det är riktigt skönt att bara ha såna kvällar.Vicky åkte hem vid halv tolv , då hängde jag med Linn  på en kvälls promenad med hunden.
Mina dagar har varit prima, roliga och trevliga :) Nu är det bara att se framemot Nyår, det blir säkert toppen:)

Helgen & min måndag

Börjar med fredagen såklart, då praktiserade till klockan 4 , sen bar det hemåt för att vila lite , sen åka hem till familjen i Klagshamn. Var där bara nån timme för sen skulle jag hem till Emma.

Vi hade en pizza och idol kväll med emelie , kitty och det var väldigt mysigt men kvällen blev inte för sen och det var ganska skönt för man är ju ganska trött efter en hård jobb vecka:)

 

Lördags så sov jag ut , det var sååå skönt. Vid ett tiden så åkte jag , mamma och min syster till Mobilia för att göra lite ärenden :) man såg väldigt mycket som man ville ha men man får hålla i pengar också ;)

På kvällen så kom sandra och hämta mig, då åkte vi hem till lotta som hade en stor tjejmiddag för att hon blir ju 25 år.. äntligen är hon i kapp mig *ler*

Kvällen bjöds på god plock mat : pajer, kyckling, sallad, oliver, feta ost,bröd och god dricka mm .det satt bra i magen.  :)Vi skulle till Hipp men .. så blev det inte för det drog ut på tiden hos lotta, men varför ska man stressa har man trevligt så har man helt enkelt! Vi hamna på Etage, vi hade super kul. Vi dansa nog hela natten lång, träffa trevliga personer , bara njöt av kvällens gång.

jag mådde ju inte 100% bra i söndags men det är smällar man får ta. Ringde lotta när jag vaknat , jag var såklart inte ensam om att inte må 100% så vi både beslöt oss för att ta hand om varandra under söndags kvällen. Hon kom hem till mig , då laga jag en smarrig middag till oss , sen åkte vi med lallex till ica för att handla godis :P

Äter typ aldrig godis , så men man får ju unna sig!

Lotta och jag gick , la oss vid tio tiden , då snackade vi , halv sov hehe... vi båda somna som prinsessor i min nya säng. kan ju säga igen att jag älskar min säng :)

 

Vakna brevid en nybliven 25 åring... så det var ju att säga grattis, GRATTIS igen stumpan min.Efter lotta hade åkt hem så gick jag , la mig igen för hon åkte vid nio tiden. hon hade fullt upp hela dagen innan hon skulle ha släktkalas. Men jag sov nog till elva , det var härligt. sen så städa jag lite ,  pappa kom , då åkte vi till limhamn för att jag skulle stor handla på Willys. alltid bra att fylla på frys, kyl :)

Efter det så har dagen bara rullat iväg. Johanna , mia kom för att låna min tvättstuga , då hade dom med sig sina underbara barn Elliot , laura .Så man fick trevligt sällskap av dem i nån timme och därefter har jag bara legat i soffan!

 

så har mina dagar sett ut:) ska inte klaga !

 

På fredag ska jag ha leopold min lille gullunge. sandras , karls son . vi ska ha det så mysigt.

 

Sov gott alla.


RSS 2.0