Audi...niiiiice

Nu när jag har börjat läsa min teori igen till körkort så blir jag mer , mer laddad :) hittade en riktigt snygg audi bil.. älskar ju audi bilar....... :)

 tänk er mig i denna snyggingen hehehe..... Man kan ju drömma ;)

Måndag

I morse var det segt att gå upp kl 6 men när man väl har rest sig så är det inga problem längre :) väl uppe så kokade jag ett ägg , åt det med en grov macka "hälsosamt"  , mycket gott.
Börjar kl 7 varje dag , slutar halv fyra så det är helt okej. håller igång hela dagen så tiden bara rinner iväg.
Idag så hörde Challe av sig , då var han hemma i Malmö . ville ha filmkväll med några stycken. så det ordna vi. snärre , rosanna , fille och challe va hemma hos mig vid sju tiden efter mi syster hade åkt hem.
Vi satt och snacka en massa , en del skratt dök upp också :) Challe hade hyrt med sig en film , den sattes på men mitt i allt så säger Fille. ja då är det dags för snöbollskrig, jag , rosanna och snärre var inte svåra. Det var bara att sätta på sig varma kläder , sen bar det av *hihi*

Måste ju säga att jag och rosanna var faktsikt grymma, men killarna vann ju såklart ändå.. Vi skratta så mycket så man knappt fick luft :) Härligt att man har barnsinnet kvar.. riktigt kul med såna impuls grejer!


Så dom gick nog för 40 min sedan , då tog jag mig en varmdusch , nu ligger jag nerbäddad i sängen min. Kommer nog somna väldigt snabbt. ska faktsikt läsa klart en bok som jag inte har läst på länge tyvärr. men det handlar om tsunamin i Thailand , så är det den pappa som förlorade både sina barn och fru. riktigt hemskt , boken e riktigt bra! inte många sidor kvar så lika bra att fortsätta där jag sluta. Tack igen för boken :)

nej nu ska jag unda av med datorn ,så att jag somnar i god tid för klockan ringer kl 6 *pust*

sov gott allihopa


Söndag

Idag är det söndag , det händer ingenting alls. Skönt iallafall att alla hjärtans dag är över. men vi tjejer gjorde så att den dagen blev bra ändå. Vi festade här hemma , sen gick vi ut , det blev etage :) hade lika roligt igen som förra helgen.
Mycket dansande blev det , sjöng lite kareoke och vi var ju så duktiga *hihi* Vi fick iallafall applåder av dem som lyssnade på oss :)
Och jag drack min älsklings drink inne på etage , den heter skummbanan , den är såå mumsig. Finns bara en bartender som gör den därinne , varje gång hon jobbar så blir det en sådan :)
I morse så plockade jag undan i min lgh , sen blev det soffan som kallade på mig. Har bara tagit det allmänt lugnt idag , senare ikväll ska jag ut , jogga !

I fredags så jobbade jag till halv fyra , sen så åkte jag hem till familjen , åt en jätte god fredags middag , så kollade pappa och jag på Mif matchen på tv, sen så hämtade emma mig därhemma , så körde vi till arlöv , hämtade upp kitty , sen bar det av till sadelmakare byn :) där blev en massa tjejsnack till klockan halv tre.
Så helgen har varit bra ! satte upp min nya spegel också , det är riktigt nice att ha en stor spegel i hallen nu. hallen är klar typ , nu är det bara att jag ska göra min fondvägg.

    min fina spegel :)     

I lördags

Så blev det att vi va några tjejer här hemma , kollade på medlodifestivalen , det var ju B . Vilka låtar , hur kan hon dära uggla gå vidare... sinnes... men men!
Sen kom Fille , Tommy , då blev det att vi spelade spelet " Med andra ord" och det är så himla kul. Så det höll vi på med ett tag , senare dök rolle (barndomskompis) , några av hans vänner upp.
Det var bra här hemma, alla var på glatt humör , taggade för att gå ut :) Vi hamnade på Etage , det stället älskar jag , kan inte tröttna på det. Hade så sjukt kul därinne. Jag och tysken , sara , pernilla , ida dansa hela tiden typ , bara flumma runt. Så denna lördagen var riktigt kul!

     

        

        

           

Bonnie

Passade  Bonnie igår , här e lite bilder på en lille sötnosen

   tur jag fått låna martinas kamera..kul kul

Skoskåp

Idag så blev det att jag besökte  Ikea , då köpte jag ett fint skoskåp som jag kan ha i hallen , så står den precis intill en utav mina gardorber, den blev jätte bra där :)
Tänkte att jag måste ha ett sånt skåp , i och med jag har så mycket skor , så är det perfekt att ha dom i något, så varför inte ett skoskåp!
Färgen är samma som på bordet jag har i vardagsrummet. alltså svartbrun :)
Byggde det själv , blev väldigt nöjd med mitt arbete.

Ikväll blir det bara en hemma kväll. slappa framför tven , sen ut och springa , då är det trejde gången denna veckan.. viktigt att hålla igång.






innan jag började bygga , texas var så klart nyfiken i en strut





Fixa i LGH

Nu e det såhär att lilla jag har fått lite sprätt i huvudet *hihi* jag ska fixa lite med min lgh , jag längtar tills jag ska börja.
Ska köpa en nu spegel till hallen , då ska den vara lite större , ha svartbrun ram runt om. Ska se om jag hittar nån ny , snygg hatthylla , kanske skohylla också.
ska så klart köpa en ny vas till mina fina strån , i och med texas tog sönder den :( men måste ha en ny. Lite goda nya doftljus i matchande färg till mina möbler osv.
Göra lite mer behaglig stämmning i här hemma. ok , jag har det redan mysigt iallafall i vardags rummet men kan kan alltid göra det ännu bättre :)
Ska  göra en fondvägg till , den ska vara där tven är. hela den väggen där. kommer bli tjusigt !

Blir att jag ska dra till Ikea i början av nästa vecka , ska se om Rosanna eller Tysken eller både två vill hänga med. :)
Kommer nog bli hur fint som helst .
Va inne på Ikeas hemsida , där har dom inte alls mycket att visa. Så det e lite tråkigt. Ville kolla efter taklampa till vardagsrummet också.. men det får bli att man får snoka när man väl är där.

Sen får man se om det blir så om man köper johannas , dicks begie hörnsoffa som är jätte fin. jag säger ju inte nej till den :) riktigt skön är den också.

Denna vasen vill jag ha på mitt lilla bord i köket , med massa liljor i :) Liljor är min favorit blomma.


Speglen jag ska ha i hallen




Doftljus




Ser mysigt ut



Ny gardinstång för det behövs



 vasen :)


 Det är lite av det jag hittat på hemsidan.. men det finns ju så mycket mer när man väl är där :)


Beyonce feat R.Kelly . If I were a boy


Vetrinären

I morgon blir det dags för lille Texas att besöka vetrinären för att dom ska klippa hans klor. Så det är inget allvarligt som tur är.
Vågar inte klippa dom själv , för att han blir helt tokig. Va där i sommras med honom, det var inget att leka med. Micke va med mig då , både han och jag stod som två frågetecken , tyckte att det var sjukt, plus att jag fick en tass rak över halsen , fick tre fina sträck..som tur va så fick jag inget ärr utan det läkte fint :)
Dom fick vira in honom i en handduk så att det såg ut som en tvångströja på honom , jag tyckte detta var väldigt jobbigt att se på.
Så när jag ringde djursjukhuset idag efter skolan  för att boka tid så nämnde jag att jag ville att han skulle få lite  lugnande så att han kan slappna av lite.
Sen ska dom väga honom också och se hur mycket han har gått ner i vikt för nu är det en del som har nämnt de.
Så i morgon 11.20 är man inne på sjukhuset med honom, han kommer vara så nöjd när han kommer hem. hihi

Är ledig denna veckan också från skolan. lite tråkigt för då har jag inte så mycket att göra . men det blir iallafall ut , springa på kvällen , hoppas att det e lite varmare ute då jämnfört med ikväll.

Nu ska jag prata med tysken i telefon , sen blir det sussa kudden , känner på mig att jag kommer sova som en prinsessa :)





Glimåkra here we come

Söndag, vi tänkte vad ska vi hitta på med denna tråkiga söndag?! Så jag , pernilla , kitty och emma bestämde oss för att åka till Glimåkra, för att kolla på snärres och deras hockey match. finns inget bättre att göra ändå.
Vi tänkte ju mest "kul med en liten trip" hehe... emma hade med sig sin gps som vi kunde ha i pernillas bil..men man ska inte lita på dessa  alltså.. rösten gjorde så vi hamna mitt i ingenstans *haha* och då va vi ungefär precis utanför Höör , så va vi ute på en skogsväg , kitty  bara " här finns det säkert björnar", vi andra börja ju skratta åt henne , bara nej kitty det finns det inte men däremot  hjortar eller råddjur, hon bara "men vad heter det såna vitbjörnar" :) hon gav oss ett gott skratt men detta bjöd hon på... hon är bara för go alltså.sen när vi hade kommit in lite längre på denna skogsvägen så blev det en återvändsgränd , det gillade kitty inte utan hon låste alla dörrarna i bilen , sa man vet inte om nån kommer och tar oss eller om nån björn dyker upp *hahaha* ironiskt.
 
Resan dit var väldigt underhållande, roligt med alla kommentarer , lite sura på gpsen. men vi hittade dit tillslut. så på vägen hem så åkte vi efter deras buss så vi slapp denna gps :)

















försökte göra sjuka miner hihi

lite bilder från nyår.. bättre sent än aldrig hihi



Sjunger förfullt . jag och kitty



Kitty, jag , emelie , emma party pinglorna :)



Här har vi mig, emelie , sara, lina , malin på en liten hörna



Snärre "brossan" posar, emil i bakgrunden



Här har vi  2st från challes jobb, sen challe , jimmy med min hatt som han låna, johan



Emma :)



jag som e knasig *hihi*innan allt folk kom då!



Mackan , jag på vänster sida , emma på höger



tash, ebba , ida och nicklas



Säger bara hahaha, alla ser knasiga ut

I love

Hittade denna länken på mias blogg, jag älskar bara dessa armband . love them. man kan sätta fast olika coola , fina berlocker så man gör sitt eget armband .  http://www.thomassabo.com/en/charmclub/collection.html 

Nu när jag får pengar  äntligen , det har ju bara gått lite mer än månad  som jag har varit riktigt fattig så äntligen , då blir det stan för  min del , då kanske jag unnar mig ett sådant fint armband. om inte snygga kläder ;) hihihi återstår att se helt enkelt.

Men kolla in hans sida !

RSS 2.0