Tisdag!

Då är snart denna tisdag över också.. tycker veckorna går så himla fort , nästan för fort alltså.
Slutade kl 11 idag , det var riktigt skönt , jag var hemma halv tolv , så pluggade jag lite för  jag har ett prov på fredag i medicin mycket intressant och roligt ämne måste jag säga :)
Efter det gick jag hem till Linn för jag skulle hålla henne sällskap för niklas skulle iväg. Så nu kom jag precis hem , är ganska slut i huvudet, plugg , sen två tvilligar .men dom e ju bara för gulliga som små pågarna :)
Challe ringde mig innan idag , frågade om jag hade kunnat tänka mig att ha telenor bredbandet , det gjorde jag  såklart , det blev en otroligt bra deal danke charlie :) och inte nog med det så säger han att jag ska få en mobil telefon av honom i födelsedagpresent för han vet att jag inte är nöjd med den jag har och han vet att det är en skit mobil :) sååååå himla snällt blev jätte glad. Challe jobbar hos telenor så  han kan fixa han :) så jag ska få en ny mobil , tack vare challe.. tack så jätte mycket vännen för en fin födelsedags present.

Så ikväll är det desperate housewifes , jag ska plugga... så det blir en lugn tisdags kväll för min del...

Nu ska jag laga middag , sen ut , gå en runda.

ha det prima ballerina gott folk


Födelsedagen

Som dom flesta vet så blev jag ett år äldre igår , min dag var väldigt bra. va först i skolan , under tiden där fick jag fina sms av vänner , sandra skickade ett fint  sms där hon sjöng så fint , lite strax efter fick jag ett fint sms av karl också, han sjöng med :) hihi alltid kul!
På kvällen kom släkten , då blev det klasskaka osv , alla var på glatt humör. fick massa  blommor , sen fick jag två jätte fina ringar som jag velat ha , så fick jag pengar till min Spanien resa :) Tack så jätte mycket.

Sen så tittade rosanna förbi med en fin ros , ett jätte gulligt kort , sen fick jag en fint bukett av linn. me love flowers :)

Så min dag har varit  jätte bra .. Tack så mycket till alla :)



        

Tog inte så många bilder , hade fullt upp med att prat :)
annan bild på den nya färgen i mitt badrum hahaha

 


Måndag

Då är denna måndag snart slut ,det känns okej :) allt var bra i skolan idag , fast har varit rätt hängig tror jag börjar bli förkyld eller nåt.. tråkigt men det är bara att vila.
Fick tillbaka min ena tenta idag , jag fick ett stort leende när jag kollade på resultet för där stod det VG, jag trodde verkligen inte jag skulle få de. för som jag kämpande med den.. men stolt blev jag :)

idag när jag kom hem så åkte jag , fixade mina naglar , sen gick jag hem till linn, niklas och satt , snacka massa strunt , gosade med lille neo, busade med nellie.
och så visade jag min tenta  '*hihi* sen så gick jag , linn en lång runda på 2 timmar , det var så skönt. så gick vi till brofästet , satte oss där och pratade lite. har inte varit där på såå länge , det kändes lite konstigt men snacka om otroligt vackert det är när stjärnorna lyser , bunkeflostrand bara lyser upp..vi bara satt där , njöt. kul att få med linn att börja gå , aldrig fel med en ut och gå kompis :) så linn det ska bli en vana för dig !

I morgon är det den 24 mars , det är ju då min födelsedag..galet att det är redan i morgon.... som tur  e så slutar jag halv tolv , då hinner jag hem , fixa i lägenheten , baka en kladdkaka osv , för sen komma familjen , moster , morfar , christina hit och ska fira mig. ska bli mycket trevligt :)


nu ska jag sova så jag får min skönhets sömn. ha det bra alla

känner mig så tom

Ikväll har jag verkligen känt mig så tom , lite nere och jag har inte gjort det på ett tag nu. men det bara kom på en sekund alltså....
tänker på alt , hur jag vill ha det , jag vill spola tillbaka en del saker osv. vet ju att allt kommer gå framåt för mig  som tur är. jag är inte bara den som är den.   :)
saknar en person otroligt , tänkt på min gamle vovve nellie allt har bara kommit. men så kom rosanna , tess hem till mig en stund nu ikväll , det var riktigt skönt. fick man lite liv i luckan , en del skratt.
så nu när dom har stuckit så ska jag bädda ner mig i sängen , få denna kvällen att försvinna.


men under dagen idag så har det varit toppen , pluggade lite och sen åkte jag och sandra och kitty till nova lund , kollade lite , jag shoppade :) ett par nya chinos byxor i svarta (heta va dom på också ;) ) sen ett par nya mjukisbyxor, rouge, snygg klänning som kommer vara så nice på när man blir brun i sommar.
sen lämnade sandra mig på mobilia , där gick jag in på lagerhus , köpte ett nytt duschdraperi, matta , handdukar och det går i fin turkos blå färg typ riktigt  snyggt blev det , jag är nöjd. badrummet blev så ljust :) 


nej nu ska jag sova , ha det så bra allihopa
 

Veckan & helgen

Denna veckan var den sista på min praktikplats , det kändes tråkigt faktsikt. trivdes riktigt bra där .Men det blir nog sommarjobb där:) I måndags så fixade jag mina naglar, gorde franskmanikyr , dom blev så snygga  i love them. gjorde dom här i Bunkeflo nere vid ica :) nära och bra.
under veckan har jag varit med lite olika människor , det har varit mycket trevligt :) samt att jag har varit ute , gått lång promenader med Linn , Nicklas nya hundvalp Nellie underbart söt :)
I fredags så gick jag över till Rosanna , skulle vi till limhamn för att fixa lite saker där , då tänkte vi att vi tar hubbes jeep som han har köpt.
Såg att det inte var så mycket bensin, så sa jag till rosanna kör in på statoli vid ollebo så fixar jag bensinen!
men så blev det  ikke vi körde förbi där för mätaren visade att det fanns ändå så att man skulle klara sig till limhamn, vi hade bråttom . Kommer  till den stora rondellen vid malmö ridklubb samt brevid malmö arena , bilen lägger av. vi trodde att detta inte var sant alltså.
Vi började  skrattta som in i , vi satt och tänkte :) tillslut säger jag till rosanna ta fram din mobil , då säger hon jag har inte den med mig , så säger hon till mig ta fram din då , jag svara exakt samma svar ... ooops.... där fick vi ångest alltså!
Efter om och men , så gick jag ut i regne , började vinka in lite bilar , rosanna kom ut , hjälpte till :) helt sjukt ingen bil stannar ser dom inte två söta svenska tjejer behöver hjälp...  vilket sam hälle man lever i *hihi* Tillslut så stannade en snäll kille , så fick jag låna hans mobil , ringa min pappa. vilken tur.( har varit med om detta två ggr innan med bensinstopp)
vi satte oss i bilen igen , väntade in min snälle pappa :)  han kom , vi fixade detta , vi kom till limhamn efter en timmes tid... hahahaha

när vi kom hem igen till rosanna så vaxade jag mina ögonbryn så slapp jag noppa dom, riktigt skönt. sen kom snärre , nisse , sulan (johan) , tess hem till rosanna , där satt vi , prata om vår resa som vi ska antagligen göra nu i början av juni. vi ska ner till alicante , bo i rosannas morfars hus  i iallafall en vecka , gärna lite längre :)
Så nu ska vi bara sitta flygstolar , sen är det spanien för oss *tjohooo* kommer jag bli  brun , brun och vacker.

I går så va jag hemma , städade lite , sen på kvällen bar dte ner till höllviken, så va vi där och festade lite , sen skulle alla ut , jag visste inte om jag orka det , jag va inte så fest klädd iheller men då slänger tash fram en snygg klänning som hon hade , den satt som smort på mig. så jag hängde med till fagans , sen skulle vi till etage men gav den kön en halv timme sen orka  jag inte längre. så jag och rosanna  stack hem , dom andra drog till slagt men jag sätter inte mina fötter där..  tråkigt ställe.
kom hem , somna som en prinsessa.

Söndag idag , då kommer sandra , leo till mig en stund under dagen, har inte träffat mina sötnosar på jätte länge , jag saknar dom .Sen efter dom har varit här så ska jag sätta igång med två arbeten till skolan som ska vara klara i veckan *buhu* men är ett måste. rosanna ska hjälpa mig lite om hon förstår detta med vården osv :) alltid värt ett försök.

Det är 16 dagar kvar tills jag fyller år  riktigt sjukt att tiden går så snabbt , det känns som att jag fyllde 24 för nån månad sen bara,.... riktigt galet..  nej nu ska jag göra mig i ordning innan sötnosarna kommer.

ha en trevlig  söndag



RSS 2.0