Tisdag

Denna dagen har varit hur bra som helst. i skolan gick allt galant som vanligt , på vägen hem så körde camilla (klasskompis) och jag inom limhamn , där köpte jag en super god sallad som jag tog med mig hem , va ju tvungen att få nåt i magen under lunch tiden. Sen satte jag igång med mitt skolarbete. Skulle skriva om två st sjukdomar som jag har redovisning om i morgon.
När jag var klar med det så gick jag över till Linn, gulla med hennes gossar och gulla med vovven självklart :) sen så bestämde vi oss för att ta en liten runda med Texas , det gick faktiskt bra :) och han tyckte det var hur skönt som helst.

Just nu sitter jag och väntar in att pappa ska titta förbi en liten runda , sen kommer pernilla och hämtar mig , då ska vi hem till henne och kolla på desperate housewifes , sen ska vi hem till mig och hon ska sussa över här.
slutar tidigt i morgon igen så hon stannar kvar hemma hos mig , sen på kvällen vid halv sju så ska vi ner till pildammsparken för att träna en cross träning som friskis och svettis har anordnat. så det ska bli kul att testa på det, är det roligt och attt det ger nåt så ska vi fortsätta med det sommaren ut.
Plus att vi ska köra lite jympa pass på ribban när det börjar nästa vecka. men för min del får det bli om 2 veckor för jag åker till spanien nästa helg den 6. sen hinner jag inte nästa vecka för alla studenter jag ska gå på.

nu ska jag sticka.. ha dte så bra puss på er alla

Yes

Jag fick sommar jobbet , otroligt härligt :) jag hann komma in på hennes kontor idag , hon börja prata om vilka veckor jag skulle vara hos dem osv , det kändes otroligt bra.
Vi pratades vid i telefon i tisdags morse och då blev det som en intervju , hon hade absolut redan bestämt sig innan jag kom att hon ville anställa mig :)
Tur man har en otrolig personlighet *hihi* glimten i ögat ;)
Nu så ska jag ut , gå en runda  och sen kommer sandra hem till mig, så ska vi nog laga middag tillsammans .

Fredag

Denna veckan har varit otrolig seg.. varit dunder förkyld i flera dagar , jag har inte varit sjuk sen lille leo smittade mig förra året , det var i nov.Men det va ju bra att det bara var en seg förkyldning.
Idag kl 13 så ska jag på en intervju i Vellinge på ett boende , jag hoppas verkligen att jag får det sommarjobbet. så jag kan börja spara pengar till min  och syrrans dröm resa till L.A :)

Syrran har precis ändrat min blogg , det var på tiden hihi... plus att det är kul med förändring ! tack så mycket Martina.
Ikväll blir det bara vara hemma , ta det lugnt , i morgon så blir det nog att jag och pernilla och sara sticker ner till höllviken , sätter oss på Millenium och har trevligt. Gillar den restaurang/puben.

Nu så ska jag börja göra mig i ordning inför mötet mitt :) håll tummarna. Pusspuss

Schlager

Ikväll blir det schlager hemma hos sandra, det kommer bli trevligt. brukar alltid bli en massa skratt när jag är där hemma , det gör ju inte kvällen sämre :)
jag brukar har schlager fest hemma hos mig varje år men inte detta året, utan i år blir det lugnt , skönt.

Innan jag ska hem till henne blir det storstädning i min lgh , det ser jag framemot inte för att här e stökigt men det är himla skönt att lämna sin lgh när det är rent , fräscht och då kommer man hem till det också!

Det händer inte så mycket i mitt liv för tillfället =( så jag har inte så värst mycket att skriva om. men den 5 juni tar min syster studenten , den har hon längtat efter , det ska bli riktigt kul att se lill syrran springa ut från media gymnasiet, sen dagen efter den 6 juni så åker jag till spanien (alicante) och är borta till den 16 juni , det ska bli så underbart. har inte varit utomlands på fem år så detta är jag värd. vi ska bo i rosannas morfars hus därnere , vi är några st som ska åka.har lovat tommy en barrunda där nere som examen present från mig haha... kan ju se hur det slutar.. hmmm.....hihi och om den blir av ..återstår att se om han vill ha den eller inte.  :)

Hoppas ni alla får en bra lördag, för det ska jag ha iallafall. ska gulla en del med underbara leopold. han har blivit så stor nu, går på dagis och allt. han uppfattar saker mer och mer , det ända han gör är att skrattar åt en, han älskar när jag gör flygplanet med honom ,har honom i luften hihi... måste ju säga att ni har fått en underbar son , han kommer bli en busig , snäll kille precis som mamma och pappa. han kommer ju absolut sno uppmärksamheten på martinas student hehehe....
 nu ska jag städa , leka med texas lite för han bara står , kollar på mig just nu så jag får underhålla honom lite!

ciao

taylor swift

Just nu sitter jag i min soffan , njuter av taylor swift med hennes love storie.... så underbar låt , texten e så bra. ni borde lyssna noga på den. det är kärlek kärlek.... vill ha kärlek i mitt liv igen... feel so lonley.. men det är bara att bita ihop.. en söt pingla som mig så löser det sig säkert hahahahaha.... *ler* aja min tid kommer den också :) men inte än.

Men iallafall denna låten sätter sig i huvudet först så gilla jag den inte men sen har man lyssnat mer och mer på den i några veckor , nu e jag helt fast..
bara denna texten liksom  "Romeo take me somewhere we can be alone I'll be waiting,all there's left to do is run, You be the prince .and I'll be the princess it's a love story ,baby just say yes"
den säger så mycket... tycker jag iallafall..

nej nu ska jag sussa kudden min , skola i morgon :)

ciao


VÅR

Våren den är så himla härlig , underbar :) man mår bra , är gladare , man får färg på huden , äter glass , åker rullor , ja man gör allt typ !
det har precis varit valborg , då blev dte lite firande hemma hos mig , det blev trevligt , alla va på bra humör som vanligt ! i fredags så va jag , rosanna ute , vandra lite på annestad , satt i parken , bara njöt av solen , sen tittade pernilla förbi också och sen så åkte vi hem till snärre för att grilla med några stycken , det var väldigt mumsigt :) sen sov pernilla hemma hos mig.
I lördags förmiddag så åkte jag rosanna och pernilla till limhamn köpte oss varsin baugette , sen åkte vi ner till ribban , kollade på snärre , nisse , fille , björk , nicke , osv när dom spelade landhockey , vi satt och tog det lugnt i solen , sen så spela vi fotboll med tommy.. grym man är eller vad hahahahaa..... men roligt var det.
På kvällen så gick jag , pernilla och en som heter mia på en fest här på annestad hos en killkompis till pernilla , det var trevligt där.

i dag så har det bara varit en lugn , härlig söndag , fånga in lite krafter till en ny skolvecka , tränings vecka :) hihi


 jag vill flyga :)    njuter i solen   haha liten biid men men.. gott med oboy iallafall,stöd min :)

RSS 2.0