nellie

Sitter vid min systers dator , där hittar jag en massa. hitta lite bilder på min älskling.. min gamle vovve nellie saknar henne oehört mycket.


leopold

En utav mina bästa vänner har en otrolig son som heter Leopold. kan säga att han e så busig , envis och bara helt underbar:)
Han e mitt lilla bustroll.. kommer lägga upp lite bilder på honom här.

haha jag ligger och sover bakom honom. han hade precis vaknat, martina tog ett foto... leo  och jag hade sovit middag tsm:)


16/10-09

Fredag, fredag, fredag.....vad händer denna fredag? hihi inte mycket kan jag då berätta:)
Just nu är jag hemma i Klagshamn , hälsar på familjen min , samt pluggat lite och mamma hjälpte mig, snäll som hon är:)
Ska snart åka hem , då ska jag storstäda min lgh och tända lite ljus och så ska jag bara njuta ! det kan vara väldigt skönt ibland.
Ska också för den delen laga en god middag till mig själv:) gott gott gottt.... kommer lämna receptet här sedan...
Man måste ju ta hand om sig själv också:)

Igår så tog jag vaccinationen för svininfluensan ... har varit väldigt fram och tillbaka om jag skulle ta den eller inte.. men tillslut blev det ju att jag tog denna förbaskade sprutan, det gjorde inte ont men det brändes till lite när dom spruta in vaccinet i muskeln.
Sen under kvällens gång så börja jag få ont i muskeln där dom hade sprutat in de. men det är inte så konstigt för muskeln blir lite stel av de. men i natt hihi jag kunde inte ligga på vänster sida för det gjort så j*vla ont. är fortfarande lite öm men inte lika mycket.
Varför jag utsatte mig för detta var för ett förebyggade syfte. inte bara för min egna skull utan för andras också:) jag vet jag är väldigt omtänksam *ler* nä men det e ju bra för då kan jag skydda andra från det ,de gör jag gärna. som när jag kommer praktisera med männskor med dåligt immunförsvar så vill jag verkligen inte att dom ska få de. för det kan bli dödligt för dem.
Jag har gjort en god gärning:)

tillbaka till helgen... det blir ingen utgång för min del denna helgen.. blir mest plugga plugga har ett stort prov på tisdag!Vicky kommer en stund i morgon kväll:)

Den 31 okt ska jag gå på en stor årsbal för lundaekonomerna,, ska hänga med madde dit:) så jag har ordnat en underbart fin klänning , göra vid håret hos frisörmakarna på jägerso den 31e sen ordnar madde sminkningen.. vi kommer vara otroligt vackra:) kommer lägga upp bilder på bloggen.. rosanna är så snäll så jag får låna hennes kamera under kvällen..tack gumman.

nej nu måste jag sluta känner att det bara bli en massa strunt annars hahaha... pussar och kramar allihopa



RSS 2.0