Skor

Dessa skorna köpte jag idag:) älskar dom.. men ska bli spännande om man kommer få ont i fötterna! Men risken är nog stor att jag kommer få det ! smällar man får ta helt enkelt.

Söndag

God morgon :) Då var denna helgen snart slut.. men den har varit bra. I fredags var jag med tysken , johanna , emma  och det var kul kul... dom är bara roliga dom tjejerna:) men vi va först hemma hos johanna , sen blev det ett ryck  och då åkte vi hem till en kille som heter joel  och han bodde på lilla torg , det var ju perfekt om man skulle sticka ut!
Det var en del hemma hos honom, det var roligt för där var folk man inte hade träffat på jätte länge!
Men kvällen var verkligen lyckad.

Sen igår så jobbade jag till halv tio på kvällen så efter det gjorde jag inte så värst mycket utan gick , la mig ganska tidigt och det var riktigt skönt.
idag är det 1 advent . det är ju sjukt . tiden har ju bara runnit i väg , jag ska in lite tidigare till stan innan jag ska till jobbet för jag ska se om jag hittar nån julstjärna som jag kan sätta i köksfönstret.

men min helg har varit bra , veckan kommer börja med att träna , köpa present till Lotta med sandra för vi ska hem till lotta på lördag , fira henne.Hon ska ha lite tillställning hemma hos sig för hennes närmsta tjejkompisar, det kommer bli super trevligt.

nej nu ska jag fixa lite , sen dra mig in till stan.. puss och hej

Tisdag!

Idag  vid tolv tiden så gick jag , hämtade Nellie , så mötte jag upp Rosanna . Vi gick en runda i Bunkeflo, sen så gick jag med Nellie till Klagshamn , det var en härlig runda , idag var det riktigt härligt höst väder.
Kom hem till familjen , Nellie hoppade av glädje när hon såg mamma och pappa och hon sprang runt i huset som en galning hehe. Hon är ju fortfarande valpen så det förstår jag om hon blir glad att träffa människor som hon tycker om :)Hon är en otroligt vacker hund!

Sen har jag varit , tränat med Mia ,det blev solning efteråt .Riktigt härligt.
Nu har jag precis duschat , jag har tänt levande ljus i vardags rummet , sitter bara njuter , lyssnar på Chris Brown.

Min dag gar varit väldigt aktiv men det är så dagarna ska vara. :) i morgon blir det träningen igen men då blir det inte på gymmet utan jag ska göra ett tränings pass , låt mig säga att det är grymt, fasar för det hehe men man  förbränner som attans :)Jag gör tränings passet där jag gymmar så det är skönt!

nej nu har desperate housewifes börjat, det får jag ikke missa !

see ya



Helgen

denna helgen har varit så lugn , skön och det ska man verkligen inte klaga på:) Slutade tidigt i fredags från praktiken, då bar det hemåt , så inhandla jag mat som jag skulle äta , det blev Tacos mumsigt.Sen vid halv åtta kom Madde hem till mig , då kolla vi på idol och snacka om allt möjligt.
Hon åkte hem vid lite över elva , då blev det ett långt , roligt samtal med Tysken:)
I igår (lördag) så åkte jag och träna med johanna , mia och det var så skönt och under tiden som stack och sola så träna jag vidare.Kände inte för att sola plus att jag hade inga pengar med mig!
Sen vid fyra kom jag hem till Lotta , då gick vi ner och handla middag till kvällen , lite gott:) bestod  av räkor , advokado, rödlök , bonjour ost, brie , smörgåsrån, vin ,fullkorns rostebröd , lätt majonäs :) den middagen var super god och jag kan säga att vi var otroligt mätta!
Efter ett tag så slog vi till med lite efterrätt , då blev det  chokladpudding och lite annat gott. Om man säger så vi hade en riktig tjejkväll med  god mat och roliga filmer, massa tjejsnack.
jag var hemma i lagom tid, det var skönt.
Idag ska jag hem till familjen en liten stund , äta söndags middag gott gott , sen kommer en som heter sandra hem till mig , vi arbetar på samma jobb i vellinge. och  vi ska kanske baka och kolla på one three hill , gossip girl är ju bara ett MÅSTE:). vädret är ju skit dåligt , riktigt tråkigt.nej nu ska jag fixa till mig lite innan jag ska hem till la familia. skriver kanske mer ikväll.
ha en bra söndag fast vädret är mindre roligt.

tanksprid förmiddag!

Idag har jag verkligen tänkt mycket om varför allt blev som det blev osv bara känt mig lite ensam men alla kan komma in i såna svackor men det är inte roligt för man grubblar precis allt i sitt huvud , en del saker är väldigt orättvist , varför skulle det hända mig mm.

Kom till praktiken iallafall halv två , då hann man inte med tänkandet , det var väldigt skönt för annars blir man ju små deppig och det vill jag ju inte bli :)!
Känns otroligt bra på praktiken , som sagt så är jag på infektionen 2 alla som jobbar där är helt underbara , jätte snälla.
Jag var hemma vid tio ikväll , då blev det lite soppa för min del , sen en lång och härlig dusch.Nu ligger jag nerbäddad i min härliga , nya säng love it:P

Nu ska jag sussa kudden min , drömma härliga drömmar hoppas jag!

lite bilder:)


Torsdags kväll

AA då har denna veckan också tatt slut... helt sjukt vad veckorna går snabbt, det är nästan lite för snabbt! men men finns inget att göra åt de, bara skratta och vara glad:)

Helgen som var så va det fullt upp... Överaskningsfest för Kitty, sen i lördags så var jag på en stor års bal för lundaekonomerna , det var riktigt kul , spännande. kände ju ingen förutom madde men det gick hur bra som helst är ju väldigt social av mig :)
Kommer lägga upp lite bilder från kvällen, hade inte tid att ta så mycket foto för man hade fullt upp med den goda maten , allt dansande!
En upplevelse var det iallafall, kommer nog vilja gå på fler *ler*
Sen på söndagen så var det släktkalas för min lilla syster som har fyllt 19 :)kul att träffa min underbara släkt.men jag var tyvärr inte på topp var otroligt sliten efter lördagens håll igång.

I måndags så började jag praktisera på UMAS, jag hamnde på infektionen 2 ,riktigt intressant , jag trivs väldigt bra och min handledare är en ung tjej:)så det gör det ännu roligare tycker jag.
Känns som att jag jobbar där sjukt men sant.. synd att man inte blir betald förutom av CSN ..
Så nu har jag varit ledig ons, tors så då har jag bara tagit det lugnt, varit på ikea med syrran , sen åkte jag hem till louise och i dag har jag passat leopold en liten stund , sen har jag städat och bara kollat på film, slappnat av:)

Måste nanna kudden väldigt snart för jag börjar kvart i sju i morgon bitti..mindre roligt men timmarna går fort. galet att jag fortfarande är uppe..... men är inte så himla trött lite otis faktsikt, det är nog för att jag har tagit det lugnt under dagen.

Nu ringer Tysken .. ha det så bra , sov gott






RSS 2.0