Tittut,titt in

Ja ville bara kolla läget härinne lite..men det händer inte så värst mycket nu förtiden. samma visa varje dag.
men man ska inte klaga egentligen, finns folk som har det ännu värre , tyvärr.

Jag har jobb, underbar pojkvän, härlig familj och bra vänner. Vad mer kan man önska sig?hmm nåt finns ju säkert men inget jag kommer på  just nu!

Nej nu ska jag ringa , störa älskligen lite . har så fruktansvärt tråkigt hemma.. buhu...


ha det supersuper

11 Månader :)

Grattis till oss BOOO..... Vi är bäst, man har upp och ner gångar men  vi klarar allt tillsammans :) Man ska aldrig ge upp för snabbt.

Du och jag.. ja och du vet allt annat ;)

Kyssar

Onsdag!

I dag är det då onsdag och det är ingen speciell onsdag . Vaknade av att några vaktmästare höll på att blåsa bort löv, det var ju såklart utanför mitt fönster....puuuhh....
Så jag kunde ju inte ligga kvar i sängen , jag gick då upp och åt en liten macka. Ringde Vicky och pratade med henne en stund , sen ringde Lotta till mig och så pratade vi om allt. Var länge sedan jag träffade Lottis :(

Vid halv tolv tiden så kilade jag över till Mia, skulle umgås med henne och hennes dotter Laura:) Vi fick en bra ide och det var att åka till MAS för att hälsa på Nina (Mias syster) för att hon ligger inlagd, det är  sjukt tråkigt för henne att ligga där , inte göra nåt. Så det var en glad överasking tyckte hon.
Vi var där i ca 1½ timme och flummade, då gick ju nån timme för både mig och Mia och för Nina som inte gör nåt alls på sjukan.
Jag gillar inte sjukhus , det är nog inte många som gör det. Jag får nästan rysningar för att se alla sjuka som ligger där , att det verkligen luktar sjukhus.... usch usch... Men det är ju tur också att dom finns såklart :)

När vi kom hem till Annestad så gick hem, diskade och fixade till Texas så att han blev nöjd och glad hoppas jag! Sen har det inte hänt så mycket mer för min del.
Nu sitter jag i soffan , vill bara att tiden ska gå. Jobb i morgon 10.45 - 19 och det går väl an , tiden går ganska snabbt och det är skönt!
Är ledig på Söndag, det är riktigt skönt att få nån dag ledig i helgen. men det bästa är ju också att efter denna helgen så är jag ledig i ..ja vad är det nu ..hmmm. 4 helger tror jag det var, det är riktigt nice.

Många helger där Boooo ;) *tihi*

Älskar dig!

We are fighters together

                                                                                     



                                                                                     ;)

Ny mobil

Jag gillar den :)

Torsdagen och lite fredag!

Ja den började med att TVen blev myrornas krig i ca 2 h , det var sjukt störigt.... man vill ju ligga och sappa på tven innan man går upp helt och hållet från sängen!

Så jag gav filmen House of Wax  en chans till , denna gången tyckte jag att den va bra :) efter filmen så gick jag och Mia och hennes dotter på en runda här i Bunkeflo och snackade en massa skit :) Plus att det blev en sväng till Ica  också för att handla lite mat till kvällen!

Vid halv tre tiden så cyklade jag till Limhamn för att lämna filmerna som jag och älsklingen hade hyrt i helgen, så  blev det solning på det :)
När jag kom hem så blev det tven en stund innan älski kom hem till mig.
Han kom, jag satte igång med middagen , han slappade framför tven och så mös vi lite under tiden ;) Maten blev god, det bästa av kvällen var ju att gosa med älski som alltid!

När han körde hem vid åtta tiden, tyvärr blev det så tidigt för han hade ont i huvudet och plus att han skulle upp 5 morse.
Jag stack över till Mia, så satt vi och snackade en stund , kollade, granskade hennes grannar mitt emot . Dom är väldigt speciella.Bråkar alltid och tjejen i lgh skriker så det är galet. Polisen har varit på besök där några ggr. Nåt  som inte stämmer bakom pannbenen hos dom *hihi*
Men det var trevligt , spännande.

idag var det jobb (fredag) till kl 18.45 och det var faktsikt sjukt segt idag.men det e ju smällar man får ta. Hittade en sak till älski iallafall som köptes. tycker om att skämma bort honom med lite saker då och då:)
Hoppades på att träffa honom idag efter jobbet mitt, så fick jag ett sms att han var febrig och inte mådde så bra:( me don't like. men det e vila som gäller, hälsan e väldigt viktig. De flesta håller säkert med mig om det.
Så¨nu vill jag bara att han ska ringa *hihi* men tycker om att höra hans röst, babbla gojja!

nej ska slänga mig i soffan , kolla på tv,invänta en ny jobbdag och då är det också 20 års fest i morgon :) men kommer nog vara ganska trött. hinner bara hem om och göra mig i ordning , sen iväg igen.

Bli bra Älski så du kan hänga med :)

ha en bra fredag

Ledig idag & i morgon

Och det är så otroligt skönt. Vaknade i morse vid halv tio tiden , det va helt okej. Pigg som en nötkärna :)
Tyvärr kände jag direkt att jag var sjukt uttråkad, att dagen skulle bli lång :/
Satt och tänkte en del ,om vad man kunde hitta på denna fina onsdag ! Ville träna men inga pass var fören vid 19 ikväll , det palla jag inte utan ville göra det nu under dagen *hihi* så det får nog bli i morgon istället.
Men iallafall, jag  fixade till mig lite och satte min på cyklen , cyklade till Limhamn och där blev det lite solning och en runda inom Willys för att inhandla till kvällens middag. Den kommer bestå av min god kycklinggryta med ris *mumsigt värre*

Just nu tar jag en liten paus från allt städande .Men är inte klar än :) Det är härligt när man får ett sånt  ryck med att städa och det känns så otroligt skönt efteråt. Bara att sitta och njuta i sin fina och rena lgh :)

Hoppas på att man får träffa Micke ikväll eller i morgon efter hans jobb:) Jag är så himla stolt och jätte glad för hans skull !
Han trivs på sitt nya jobba , fått bra komplimanger... han är min godning han! Du är BÄST  <3

Nej gott folk . Nu ska jag fortsätta med städningen

Ciao

RSS 2.0