Helt sjukt

Under september månad så har det brunnit tre ggr i mitt hus nere i källaren , då visar det sig att nån har slängt en ciggaret ner i sopnedkastet första gången det brann , vilket dumhuvud gör så?!
Vet inte om det  är samma sak som inträffat dom två andra gångerna men i vilket fall som verkar det vara nån som tycker om att tända fyr på soporna!
Det lukar mög rent ut sagt , röken kommer upp i trapphuset också, det är ren tur att detta har inträffat på dag tid så att folk hinner upptäcka de.

Idag när jag kom hem från skolan så prata jag med Johanna i telefonen , så säger jag tilll henne att jag tycker att det luktar rök , jag fasade över att det var samma sak igen .! jag öppnade dörren till källaren utifrån (sidan av mitt hus) och ut kommer det rök, jag la på med johanna och fick ringa 112 under tiden jag pratade med en kvinna på SOS Alarm så kom Vaktmästaren så jag fick berätta för honom att det har hänt igen, att jag var i kontakt med SOS.
Efter jag hade berättat för kvinnan i telefonen hur röken såg ut , vart den kom ifrån , hur man kom ner till källaren , gav mitt namn , telefon nr osv så kom två brandbilar ,en ambulans , två polisbilar på mindre än 5 min så det gick himla snabbt.
Ambulans kommer alltid till plats också om det skulle vara så att nån skulle bli medvetlös av röken eller nåt likande, men den backa efter några mintuer för inga människor var i fara. som tur är!
Tänk om detta skulle inträffa under en natt? och ingen upptäcker det , hur trevligt kan det vara liksom. jäkla tur att jag bor på första våningen på så vis så att jag kan komma ut genom balkongen.

Det är nu alltså 4 ggr på mindre än 1 månad det har hänt, nu vill polisen hitta den eller det som gör att det inträffar, jag hoppas verkligen att dom hittar den/det också. dom tar det ganska allvarligt.

Det var lite action för min del efter skolan idag *hihi*
Nu ska jag sätta igång med tvätten , sen blir det en riktigt god middag med sandra ikväll. ha det så himla bra alihopa

träning:)

Nu sätter min hård träning igång igen. börjar med powerwalk i början av veckan , i dag så hängde jag med johanna , mia till ett ny öppnat tjejgym i limhamn , jag säger bara underbart ställe. så jag köpte ett medlemskort där  så nu är det fullrulle. riktigt härligt.
variera med mina rundor , samt gym kan ju inte bli bätte.
Plus man konsentrerar sig bättre i skolan när man håller på med träning, det säger jag inte nej till iheller.
kan ju säga när jag powerwalka mycket innan så gav det resultat redan på tre veckor , nu är det som sagt dags igen fattar inte att jag sluta med de. men har man mycket att göra , man e trött så orkar jag bara inte..men nu får jag dra mig i kragen.

heja mig :) hihi

RSS 2.0