Hemskt

Detta var den jobbigaste  och sorligaste kvällen i mitt liv.   Älskar dig så mycket , hoppas att framtiden säger att det är du och jag.
You are the love of me life.

Är väldigt ledsen , grubblar mycket men så kommer det vara ett tag för mig. Hoppas vi hörs av snart.  Saknar dig




Gott nytt år på alla


Julafton

Vaknde i morse med lite huvudvärk , ett samtal av Snärre. Han ville önska mig en God jul och det är alltid trevligt.
Fått en massa sms av vännerna , jag tackar för dom :) Härligt att man e uppskattad *hihi*
Det bar av till föräldrarna vid ett tiden , då kom morfar , moster osv och då blev det god mat, fast jag äter inte så mycket av julamaten tyvärr men det gick ner :)
Min moster lägger fram en kommentar till mig , säger " Maria, har du gått ner i vikt?" jag bara ja det har jag kanske. Aldrig fel att höra nåt sånt om det då är på bra sätt :)

Denna julen har varit okej för mig men hade kunnat vara ännu bättre. saknar en person  nåt så in i helvete. Vill bara ha honom i mitt liv. Och att han hör av sig snart till mig. Hoppas på innan nyår.

Men till nåt annat så ska jag sätta in lite av mina klappar  nu!


                      

Sen fick jag lite pengar , plus min nyårsklänning. Så den ser jag framemot att ha på mig på nyår:) Ska lägga upp bilder på den också men nu e jag ju inte i ordning för att bära upp den ordentligt. *hihi*


      

hoppas ni har haft en bra jul , god mat och fått fina klappar!

Julen över :)

I tisdags så var jag ute i Höllviken med Sara mfl , det var riktigt trevligt. Men blev lite lullig fast jag ej ville det men så kan det gå ibland. har inte festat på hur länge.
Vi var på Millenium och Shakespeare  och det var bra ös på båda ställena. Sen var det kul att Pernilla och hennes tjejkompis Mia hängde med och fick träffa lite av mina vänner :)



  En liten flum bild på mig och Paulina :) Vi gillar våra pussbilder *hihi*

AWARD


Tack så mycket Johanna för denna award. Kul att någon annan än de "närmst sörjande" läser min lilla blogg =)

Denna blogg byggs och fylls av NÄRHET - närhet i rum, tid och förhållande!"





"Dessa utsedda bloggar är osedvanligt charmerande och söta, inte upptagna av utmärkelser och själviskhet. Syftet är att sprida vänskap. Vårt hopp är att nya vänskapsband kommer att knytas mellan dessa bloggar, ju mer utmärkelsen sprider sig. Var snäll och ge lite extra uppmärksamhet till dessa!! Kopiera in texten o bilden i din blogg , skicka sedan vidare utmärkelsen till åtta andra bloggare. Lycka till!"

Jag skickar denna vidare till..

Sandra
Mia
Johanna


Jordbävning :|

Ligger och sover som en söt prinsessa hihi , sen från ingenstans så vaknar jag av att min säng skakade  som f*n, flyttade sig en bit från från sin plats och att väggen skakade!
Riktigt obehagligt. Först så tänkte jag shit vad det blåser men sen kom jag ju på att sängen flyttar inte sig då, sen tänkte jag att det har varit nån Bomb eller nåt likande för Malmö är ju Malmö.
Tänkte inte mer på det förutom att jag inte kunde somna om, började kolla på tv4 nyheterna, då säger dom att Skåne har varit utsatt för en jordbävning, då tänkte hag igen SHIT... detta går ju utför : /

Så jag har inte kunnat somna om sen detta inträffa , det var vid halv sju ungefär , klockan är nu åtta...riktigt segt.
Just nu kollar jag fortfarande på nyheterna, som det verkar just nu så har det varit en rätt kraftig jordbävning. säger bara galet.

Ska försöka sova nån timme nu iallafall, hoppas att jag kan det :) annars får jag se det positivt att jag somnar tidigt ikväll!

Ha en bra tisdag

Min Lgh

Tänkte visa lite bilder på min lgh, i och med jag känner alla som läser min blogg så är det lugnt:)
Inte för att det är så många bilder men ändå!


























Porträtt Bild på Leopold






Tagen av Maria Karlsson :)

Önskelista

  • Presentkort på Ikea
  • Fin silverring i storlek 17
  • Kamera
  • DVD- filmer
  • Akons nya skiva Freedom
  • Snygga underkläder
  • Känna lycka igen
  • Ljuslykta i svart som kan stå på golvet finns på Vellingeblomman
  • Ett DVD ställ till från Ikea i mörk brun(sånt jag redan har)
  • Ny säng :)
  • Present kort på Gina Tricot
  • Rygg-nack massage

Kommer inte på nåt mer för tillfället. men blir glad över det jag kommer få. tanken som räknas. Hoppas på att det blir en helt okej jul. Och att allt är bra igen,det är det ända jag kan tänka på just nu. 


Nu måste jag göra mig i ordning för Sara och jag ska äta god middag , sen ska vi i väg och kolla på Stad up på slagt.
Ha en bra lördags kväll gott folk.

Haj


AKON


IS THE SHIT!!!!
hans nya låtar är ju bara så bra. och hans röst e grym, speciell

bilder

                                         


varsegod johanna :)

Jag har kommit på vad jag nog vill börja plugga till och det är Undersköterska :) satt och tänkte i förrigår, det bara slog mig..ja varför inte?! Hade varit riktigt kul, att sätta sig med lite böcker igen.
Hjälpa människor osv... jag är ju en sån person som bryr mig om andra och vill hjälpa dem. Tror att det skulle passa mig väldigt bra!
Sen är utbildningen i Malmö , i 1 år bara så det är skönt.
Är intresserad av att jobba på förlossningsavdelningen som undersköterska. då hjälper man barnmorskan under förlossningar. Vissa kanske tycker det är lite äckligt men jag tycker det är väldigt intressant och sen att man får se nya liv komma till världen :)

Så i morgon ska jag ringa , prata med studie-yrkesvägledaren Sofie, höra om det är försent att skicka in sin ansökan till januari eller april.hade blivit sjukt glad om man hade kommit in. Sen har Johanna alla böckerna som man kan låna isåfall..så det hade ju varit perfekt.
 Håll tummarna för mig :)

I morgon blir det att ringa den tjejen , sen ska jag ner till ica och köpa bullar , cyklar jag hem till Johanna , så ska vi äta goda bullar och ha det trevligt som alltid. På kvällen ska jag hem till Pernilla på ett underklädesparty, det ska bli trevligt och kul att kolla på underkläderna. hoppas där är några snygga plagg!
På lördag ska jag gå och kolla på Omogna killar fira jul på slagthuset, det ska bli sjukt kul. hoppas på att den är bra , man sitter på andra raden , jag hoppas lite att dom komenterar en hahaha..
Skulle gå  med Micke men det blev inte av tyvärr :( så Sara kunde hänga med mig dit. För att sälja biljetterna ville jag inte  och gå själv NEVER !
Men det roligaste hade ju varit att man hade gått med honom. men hoppas att det kommer komma fler såna tillfällen för oss två nån gång :) håller tummarna.

Så Johanna här fick du ett nytt inlägg *hihi* fick du lite nytt att läsa när du är inne på din dator!
tycker att det är riktigt kul att vi har fått upp vår kära vänskap igen, denna gången är jag mer lugn med att snackade hihihi. När vi gick i skolan tillsammans på gymnasiet så pratade jag i ett ,eller hur? så i bland fick hon säga till mig att vara tyst :)
Men så är det när man är en pratglad , positiv person *tihi*

Nope, nu ska jag hoppa in i duschen och sen kolla på 2½men.



Du finns alltid i mina tankar,längtar efter dig. Hoppas vi finner vår lycka tillsammans. love you my boo

Snö & Kanalsökning

Idag har det  SNÖAT och jag ÄLSKAR  det :)

Var på Vellingeblomman idag också fast med Sandra , Johanna  , där gick vi ,lullade  och hade allmänt trevligt!
Leopold tyckte att åsnan var intressant, alla tomtar som var där. Och lille Elliot låg och var snäll han med:)
Vi tog en fika därinne på deras cafe , låt mig säga att jag HATAR deras kassakö... galet alltså stod  20 min i kö för en jäkla baugett hihi.. Är man hungrig så är man helt enkelt.

När vi stod vid utgången så hade det börjat snöa , det blev ett leende på oss alla för det är riktigt mysigt. Man blir sugen på att göra snöänglar och ha snöbollskrig.  Underbart.
Hängde med hem till Johanna en stund när vi kom hem , fick med mig en jätte fin ljusgran som står i mitt kök på ett litet svart bord som jag där och jag blev super nöjd (tack så mycket)
När jag kom hem till min lgh så var det bara att ta på sig mer varma kläder, så gick jag hem till Hubbe för att gå en runda med Bonnie, hon gillade också snön :) Sen var hon hemma hos mig ett tag tills Hubbe kom hem från jobbet!

Under den tiden så började mina kanaler försvinna , jag blir ju lack på det..men får skylla mig själv för att jag inte har gjort den jäkla kanalsökingen som man har fått hem i brevlådan *buhu*
Jag har letat  och letat efter att få allt till rätta men mitt iq är 0 när det gäller sånt. får panik. hihi HJÄLP MIG!!!!!!
Så just nu har jag då min TV men bara 1,4 och 5an kul ju.. tur man har filmer :)
Men det ordnar sig såklart.......

Är nöjd med lgh just nu med lite julprylar uppe. lite med lagom.
Nu ska jag hoppa in i duschen, en varm och skönt och sen blir det krypa ner i min soffa i min ensamhet :( vill bara ha en person brevid mig, det hoppas jag är snart.

Ha en bra onsdags kväll.


Nu

Har det gått några dagar , det är helt galet vad jag kan sakna så mycket. Känner verkligen att  DU är mitt allt.
Jag hittar på saker varje dag för att göra nåt så att man ej sitter hemma och inte gör nåt.. få timmarna att rulla på!

Detta vi har bestämt det känns som att det kommer lösa sig till det bästa. och du vet vad :) you and me <3
Man får ta den tiden man behöver helt enkelt, jag känner att man ska inte kasta i väg oss två. för vi har något speciellt tillsammans, det kan /kommer bli ännu bättre.

Älskar dig över hela mitt hjärta.

nej nu hinner jag inte skriva mer för jag ska till vellingeblomman med pappa min, se om man hittar nåt juligt till min lgh :)




tro, hopp  och kärlek

RSS 2.0