Är så

Sjukt  lycklig :)

veckan, helgen

Ja då har en hel vecka runnit iväg igen , kan ej fatta att det går så snabbt?!Nästan lite för snabbt för min smak.
Jag kom hem i fredags från Stockholm , veckan där har varit okej. långa dagar med utbildning  började kl 8.30 slutade kl 17.00, efter det så var det upp till rummet och fixa till sig , sen kl 18 var det middag och varje kväll så var det tre rätters man levde bra däruppe iallafall:) efter middagarna så bar det av till poolen , jacuzzin som stället  hade , där var med i två timmar ungefär och efter det så satte man sig på puben och pratade med alla som var med på utbildningen.

Det var skönt att komma hem. till sin lgh , katten , älsklingen och familjen också:) Var hemma i lgh kl 18 i fredags , då va det bara att göra sig i ordning, sen ta sig till stan för att möta upp sandra,karl,robban,madde,matte för vi skulle förfesta lite hemma hos ida och marcus och väl där hemma så kom sara mfl också.sjukt trevligt där hemma .men jag var sjukt trött, hungrig.
Vi stack till Kausebanan ,där mötte vi upp Micke :) träffade på min syrra och hennes vänner, pålman och vicky mfl.Vi stack därifrån vid tolv för att sticka och äta och låt mig säga att mat var efterlängtat *hihi*

I igår(lördags) så gick jag upp till Linn och Niklas som bor gården brevid mig , så va jag där ett tag , satt och prata om allt och hade lite trevligt. fick en kattställning av dem som jag kunde ha till Texas. tackar och bugar för den.
Väl  hemma så skulle jag sätta ihop den. hmmm.....lättare sagt än gjort..satt nog en halv timme med dessa bitar men det gick inte ihop så som jag ville :) hihi...efter mina försök blev det en powernap, den behövdes för kl halv sex kom Micke och hämta mig och då skulle vi ner till höllviken på kräftskiva hemma hos tash och marcus.
Kräftorna satt fint , pajerna, vinet mm allt va underbart gott *tack så mycket*
Vi stack hem tidigare än alla  andra ,för både jag och micke  var så trötta. han hade gått av sitt pass i fredags, jag va trött efter festandet , resan.men vi hade trevligt . men vi hade ändå varit där sen 6 till tolv ungefär eller vad det nu var !

Vakna idag , då slappa vi i sängen min ett bra tag , sen gav micke sig på kattställningen , han lyckades helt okej med den !så nu får den vara så. sen gick vi en runda med Bonnie ,efter jag hade lämnat henne så stack vi till nova lund och kollade läget lite och så åt vi en liten lunch där.
Sen bar det av till Svedala, innan vi åkte hem till micke så kollade vi läget på svedala outlet också men där fanns inte så mycket till tjejer utan mer till killarna!
Nu sitter jag framför mickes dator, skriver medans han försöker sova lite. Han fick nog inte så mycket sömn hemma hos mig för texas var i gång+att bonnie trängde sig i sängen *hihi*
Ikväll blir det Bio , före bion så går vi nog på en restaurang eller nåt liknade.
Nej ,nu ska jag gå en liten runda för solen har dykt upp här i Svedala :)

Ha det super bra alla

Malmöfestivalen + sthlm

I fredags så började malmöfestivalen men det var inget speciellt att hura för om man säger så,det ända som var kul var kausebanan , det är nog många som håller med mig om det :)

Va där med sandra och madde i fredags , då blev det att vi gick och lullade lite och åt gott och sen bar det då av till kausebanan, där träffade vi en massa folk. Så fredagen va lyckad och det är ju bara för att kausebanan finns :)

I går så va det dax igen och då kom sara och hämtade mig ,rosanna vid halv åtta tiden, så åkte vi hem till victor för att förfesta lite och hemma hos victor var det . emil , jag , rossanna , sara , tommy , leffe , fille och gustav , vi va väl där till halv elva ungefär och sen stack vi till kausebanan och där blev det mycket dans. vi träffade pierre , hubbe mfl också därinne så det var kul.
Va där tills dom stängde, sen drog alla hem och det var sjukt skönt att komma hem och lägga sig.

Så var det söndag..sjukt tråkigt men jag ska träffa sandra senare idag, så ska vi äta tillsammans och bara ha det mys med leopold.
saknar min älskling jätte mycket , saken gör det inte bättre för att jag ska åka till sthlm på tisdag , det känns som att jag ska vara borta skit länge ifrån honom. men det ska jag inte ..men ni som älskar en person så mycket , är kär i personen förstår nog vad jag menar. en sak till min mobil fuckar sig så att jag kan ej skicka sms till honom. märkligt.men till alla andra går det... sjukt tråkigt.

men på fredag älskling  då ses vi , då blir det fun , sen på lördag också:) hoppas på att veckan går snabbt både för din skull och min. så slipper du jobba natt , jag kommer hem från utbildningen.
Älskar dig boo ;)

nej nu får väl jag resa mig från sängen , göra någon nytta... kanske ringa och väcka rosanna :) då blir hon ju glad hehe *not*

ha det toppen allihopa

Tisdag

En helt vanlig tisdag, idag har vädret varit väldigt tråkigt.
I morse var jag på ett möte , efter det åkte jag till ica , köpte nytt bröd osv och så stack jag hem till Rosanna , åt frukost där, var där till fyra ungefär.

Skulle kanske ha träffat Micke idag men han var fortfarande lite dålig , då tyckte jag att han skulle vara hemma , bli helt frisk istället men i morgon blir det nog eller ska bli att jag träffar honom:)
Så Martina kom hem till mig vid fem tiden , då åt vi lite middag , sen fick jag en skit bra ide och det var att åka till Kockums och ta mina längder igen, Martina va på det såklart.
Väl där så blev det en del länger i bassängen , Martina tyckte det var lite jobbigt *hihi* men det var otroligt skönt , snacka om att man tränar kroppen. Sa  ju att jag skulle besöka det snart igen :)
Vi var hemma vid åtta tiden lagom till Simpson och Family Guy.. me like... men tecknat överlag gillar jag!
Men Martina åkte hem till mamma och pappa vid den tiden för hon va rätt trött,det var jag med.

Så det blev lite paprika , gurka som snacks för min del och kollade på american pie som gick på 6an. Rosanna tittade förbi , så satt vi och snackade en liten stund.bestämde att jag ska hänga med henne i morgon på förmiddagen när hon ska tatuera sig :)ska bli spännande och hoppas den blir bra.

Blir snart läggdags för min del är ganska trött, det 'är ju så härligt att sova *hihi*

Saknar dig Älskling

Sov gott allihopa

låt text

Innocence


Waking up, I see that everything is okey
The first time in my life, and now it´s so great
Slowing down , I look around, and I am so amazed
I think about  the little things that make life great


I wouldn't change a thing about it
This is the best feeling

(chorus)
This innocence is brilliance
I hope that it will stay
This moment  is perfect
Please don´t go away
I need you now
And I´ll hold on to it
Don´t you let it pass you by

I found a place so safe , not a single tear
The first time in my life, and now it´s so clear
Feel calm, I belong;i´m so happy here
It´s so strong, and now  I let myself be sincere

I wouldn´t change  a thing about it
This is the best feeling

(Chorus)
This innocence brilliance
I hope that it will stay
This moment  is perfect
Please don´t go away
I need you now
And I´ll  hold on to it
Don´t you let it pass you by


It´s a state of bliss;you think you´re dreaming
It´s the happiness inside that you´re feeling
It´s so beautiful, it makes you wanna cry
It´s a state of bliss;you think you´re dreaming
It´s the happiness inside that you´re feeling
It´s so beautiful, it makes you wanna cry

It´s så beautiful, it makes you wanna cry
This innocence is brilliance
It makes you wanna cry
This innocence is brilliance
Please don´t go away
Cause I need you now
And I´ll hold on to it
Don´t you let it pass you by

(Chorus)
This innocence is brilliance
I hope that it will stay
This moment is perfect
Please don´t go away
I need you now
And I´ll hold on to it
Don´t you let it pass you by


Denna låten är så sjukt bra alltså... riktigt härlig att lyssna på


http://www.youtube.com/watch?v=TDRT-bYRvMI


sommarchansen 2

I onsdags så var jag och Sandra på sommarchansen med lille Leopold, där träffade vi Martina och hennes två tjejkompisar Sara och Mia.

Det var trevligt att få vara där med Sandra för det var länge sedan hon och jag var där tillsammans, har säkert skrivit det innan men tycker det är riktigt härligt och trevligt att sitta där , lyssna på musik , snacka och kolla på folk.

        

hihi han såg så rolig ut i sina hörlurar men ändå väldigt charmigt .

Ja.....

Då sitter jag här igen vid min dator, vid bloggen och undrar vad man ska skriva !

Kan ju börja med att min helg var bra, rolig och i söndags så var jag och Micke hemma hos Karl och Sandra , åt middag , drack vin. Hade sjukt trevligt..

Idag så vakna jag så klart :) vädret va si pch sådär , då beslöt jaq mig för att cykla ner till kockumsfritid för att simma några längder och med  fick jag Madde!
Sjukt skönt var det att simma så det blir snart ett besök  till.
Väl hemma så fick jag ett sms av Micke , då har han gått och fått feber BUHU... hatar när han är sjuk.. lider med honom och vill bara ta hand om honom då!
Så istället för att vara med Micke så cykla jag hem till Lotta och Magnus , åt middag där och kolla på en film.
idag har man fått en massa motion...

Håller tummarna för att Micke är bättre i morgon så man kan träffa honom..... hoppas hoppas hoppas ;)

Ha det super duper bra

Dop,kräftor och badhytten

I går (lördag) så var det fullrulle för min del. Vaknade på morgonen av att Micke ringde för att han skulle komma och lämna två saker till mig som jag skulle ge Karl under dagen, då var klockan vid nio tiden . Jag gick och la mig igen och sov till elva ungefär ,sen väckte jag syrran som sov hos mig.

Vid halv ett satte jag igång med att göra mig i ordning för kl två var det dax för Leopolds dop :) Dopet var väldigt fint och trevligt men otroligt varmt inne i kyrkan så trodde jag skulle svettas ihjäl, det var jag inte ensam om ! Efter kyrkan så gick alla hem till Karls föräldrar som bor ett stenkast från kyrkan i Limhamn. Där bjöd dom på vin, smörgåstårta och vanlig tårta och allt smakade gott.
Vid fem tiden så hämtade min snälla pappa mig för att köra mig hem , väl hemma så skulle jag bara byta skor ,fixa till sminket lite och hämta lite dricka och sen bar det av till Höllviken.
Var i Höllviken vid kvart i sex ungefär , då höll Tash på att göra sig i ordning , Tysken fiffla med musiken.Tillslut kom Ebba och Nicole också , då satte vi oss på deras altan och började mumsa i oss god kräftor,räkor,vitlöksbröd och bríe ost..gott gott gott...Vi blev mätta och belåtna :)Tysken hade med sig sitt playstation med ett spel som man dansade till och samt hoppade på en matta med pilar , det va ju suveränt...skit kul...
Vid tio tiden så dök Tash bror Adam upp med två av hans killkompisar+ en av tash tjejkompisar Emma kom också en liten stund. hade skit trevligt , tash skulle supa killarna under bordet men det funkade sådär. hihi.
Tillslut blev det dax  att boka taxi ner till badhytten , Tysken fick det uppdraget och nada problem , hon fixa och dona vet ni! Hon bokade en bil för sex personer, men till slut så ville Nicole hänga med ut, då säger  Tysken inga problem Nicole vi har ändå beställt en "sexbil" när hon sa detta alla började skratta , för att det lät så sjukt kul.

Men iallafall halv ett kom taxin och hämtade oss , det bar av till hytten , väl framme så skulle vi då visa leg och sånt här vanligt men det roliga var då ju att lille jag träffade min gamla chef från den tiden när jag fixade vipen på Basilika i Lund så där behövde man inte visa något så det var nice iallafall..Där inne var det helt okej,lagom med folk och precis hela kvällen  så dansade vi och hade riktigt kul..bara vi tjejer härligt.

När vi skulle hem så va det segt.. skit svårt att få tag på taxi , inte nog med det.dom var dyra också..från skanör till höllviken 300kr galet alltså.
Vi kom hem iallafall , då smsa jag lite med Micke :) ville bara vara hos honom, gosa in mig i hans famn..underbart det :)
jag somnade gott i tyskens soffa , sov som en prinsessa.

Idag så vakna jag vid tio tiden , lite därefter vakna tysken , efter vi hade vaknat till lite så gick vi hem till tash för att vi skulle hämta tyskens bil.När vi hämtade den så körde vi ner till kust i skanör , köpa goda baugetter, åt dem hemma hos tash.Sen bar det hem till tysken , så somna vi i hennes soffa.
pappa hämtade mig vid halv fem hos tysken , det var såååå skönt att komma hem. njutit hela kvällen av att vara hemma..MEN.... en person saknas......... ni kan säkert gissa vem.. börjar på M och slutar på L....... jo, MIKAEL

Så nu har ni fått veta lite om min lördag , den var mycket trevlig.
Sov gott alla


Veckan!

Ja då ska vi se! Veckan började då med måndag såklart , då så åkte pappa ,jag och min syster till mobilia för att jag skulle hitta något nytt till Leopolds dop, jag  hittade något nytt en jätte fin vit skjort klänning.. älskar den.Under dagen så kom älski hem från sin lilla trip, han va ganska trött så det var att sova för hans del en stund.

På kvällen blev det bara ta det lugnt för min del för jag har fått en förkyldning. :( Tisdag då blev det bakken med älski och hans mamma och pappa, den dagen var mycket trevlig och rolig.Det blev en massa karuseller , god mat , 5d filmer, lotter mm. vi var där till elva ungefär och va hemma i malmö vid halv ett, då åkte vi till svedala för att lämna lite saker och sen åkte älski och jag hem til mig. så somnade vi gott efter en dusch.

Onsdags så åkte pappa och jag till vellingeblomman för att jag skulle skaffa lite blommor till min balkong kanske lite sent ute men jag hittade mina :)Efter det blev det Ica inne i vellinge ,  skule shoppa till middagen som älski och jag skulle äta.Väl på kvällen så står jag och gör min goda kycklinggryta , den är bara så jäkla god,men iallafall så kommer älski hem till mig , då hade han förberett sig på att det var min kyckling med pasta, bacon hehe men ikke ikke...stackare så han fick stå ut med grytan men den var också lika god tyckte han...som tur var :) Senare på kvällen efter en liten promenad , simpson och alla trevliga tv program så skulle älski iväg och träna , jag bums i säng för jag va förkyld och trött.

torsdags (igår)så cyklade jag  hem till sandra och leopold med bullar , sånt trevligt. skulle dit och passa lilla leo när en sån försäkringsbrutta kom hem dit och skulle prata med sandra.Va där hemma till fyra , sen cykla jag hem och inväntade älski.När han kom  så  lämnade han av lite dricka och så , sen körde vi till willys i limhamn för han köpa lite godis och sånt gott och sen bar det av till limhamns pizzeria pub för att hämta våra pizzor.väl här hemma blev det pizza,lite vin , godis  och två filmer. wall-e och meet dave.

Nu denna morgon (fredag) så ligger jag och hostar , jag får verkligen spel på den.. hatar hatar det. och Älski ligger brevid och försöker säkert somna i och med min hosta e så jävla störig, jag vill verkligen inte störa honom men det är inget jag kan hjälpa.
Idag så blir det cykla in till stan för att växla mina danska pengar , sen in till apoteket för att köpa noskepin till hostan, sen ikväll blir det bara lugnt.
I morgon är det Dop kl två för lille leopold , sen hämtar pappa mig vid fem tiden , kör mig ner till höllviken för då ska jag hem till tash med tysken mfl och äta kräftor och sen bär det av till badhytten.Blir nog att jag sover hemma hos tysken pga att det är dyrt att åka taxi själv därifrån.

 nej nu ska jag gosa in mig hos älski lite.

ha en super fredag





puss och kram

RSS 2.0