Glimåkra here we come

Söndag, vi tänkte vad ska vi hitta på med denna tråkiga söndag?! Så jag , pernilla , kitty och emma bestämde oss för att åka till Glimåkra, för att kolla på snärres och deras hockey match. finns inget bättre att göra ändå.
Vi tänkte ju mest "kul med en liten trip" hehe... emma hade med sig sin gps som vi kunde ha i pernillas bil..men man ska inte lita på dessa  alltså.. rösten gjorde så vi hamna mitt i ingenstans *haha* och då va vi ungefär precis utanför Höör , så va vi ute på en skogsväg , kitty  bara " här finns det säkert björnar", vi andra börja ju skratta åt henne , bara nej kitty det finns det inte men däremot  hjortar eller råddjur, hon bara "men vad heter det såna vitbjörnar" :) hon gav oss ett gott skratt men detta bjöd hon på... hon är bara för go alltså.sen när vi hade kommit in lite längre på denna skogsvägen så blev det en återvändsgränd , det gillade kitty inte utan hon låste alla dörrarna i bilen , sa man vet inte om nån kommer och tar oss eller om nån björn dyker upp *hahaha* ironiskt.
 
Resan dit var väldigt underhållande, roligt med alla kommentarer , lite sura på gpsen. men vi hittade dit tillslut. så på vägen hem så åkte vi efter deras buss så vi slapp denna gps :)

















försökte göra sjuka miner hihi

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0